"În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


luni, 25 noiembrie 2019

MAKTUB !

Cică în primul mandat a fost Reichsgauleiter și apoi Reichkanzlerei.
După rezultatul obținut în 24 nov. o să i se exacerbeze țâfna „pă persoană fizică”, o să-și schimbe titulatura în Klaus Adolf Plăvannis al II-lea, cel Clăpăug și Rânjit și o să aibă ambiția dementă să se autonumească Ayatollah.
Dar asta înseamnă că trebuie să renunțe la Ravisanta și Răvășitoarea Carmencita, ceea ce nu-i chiar rău, cel puțin din 2 motive:

- povestea aia urât duhnitoare a falsului și uzului de fals comis de Răvășitoare, care-i atârnă ca un bolohan atârnat de țurloaie;
 

- babornița oricum e atât de hodorogită încât se aseamănă cu diagrama boțită a unul tahograf dat peste cap.
 

Așadar noua titulatură oficială va fi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu