Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


marți, 24 martie 2020

ADEVĂRATA STARE DE TEMERE


Mey, am și Io* o întrebare întrebătoare:
Dacă amu, închis fiind Spitalul județean și toate cazurile  de pacienți „regular” se tratează la Rădăuți, am și Io* o curiozitate sardonică: mai sunt pe aclo, în acea urbe a teNbelismului în stare pură, ceva magistrați care ACUM să mai clameze vreo eventuală STARE DE TEMERE?

Întreb și Io*, amuzat fiind de Atotputernicia Măritului și Înțeleptului Zeu Odin, care le vede pe toate, le știe pe toate și mai ales…  LE ȚINE MINTE PE TOATE! 

Vicolitza, cum e cu starea de temere? 
Aia REALĂ, nu cea simulată ca să fie aruncați oamenii în temniță? 
Nasol? 
Nasol sentimentul?

Mai ales că acest admirabil și fascinant Covi se pare că-i cu dedicație pentru sclifosiții dedulciți la trai pe vătrai, farniente pe banii pulimii, nicidecum pentru javre bătrâne, cu oasele hârșâite în frig și foame și cu blana tăbăcită de cicatrici.

Nu-i așa că Măritul Zeu e Atotcunoscător, Atotștiutor și Atoatefăcător?

Ho-ho-ho-ho, 'ira-ți ai draaqului, Eminențele voastre smiorcăite și tot neamul vostru cel prost și neadormit!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu