Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


luni, 30 martie 2020

Ai heiv som brilliant aideasMey, am câteva propuneri de maximă stringență:

1. Să se taie imediat cheltuielile de înzestrare în M.Ap.N – banii de bombițe putregaiuri și rachetuțe ruginituri iar sumele respective să fie destinate protecției sociale, financiare, alimentare a populației cele mai vulnerabile: bunicii de la Brașov și aidoma ei, toate bunicile, toți bunicii fără un șfanț în casă.
Extrapölând, toți sărăntocii, calicii, țâganii, amărăștenii sau sărmanii care n-au nici praf de făină cu care să-și învârtă o turtă și se roagă pe geam, la vreun trecător, să le cumpere și lor o pâine.

La ce biohazard a devenit Kolonia Penitenciară și Experimentală Rröemenika, poa să fie și 40 de divizii muscălești la frontieră, și-i inviți să te invadeze și tot te lovești de un refuz politicos: „Niet” Mî ne hotim, spasiba oceni harașo! Mî predpacitaem atstavatisia zdesi na beregu rechi, piti vodcu i esti ikru.”

Garantat 1 an de zile NU NE INVADEAZĂ NIMENI!
Raytheon și Rheinmetall, aidoma băncilor, pot să aștepte și ele vreo 9-12 luni primirea haraciului din Kolonie

2. să se purceadă imediat la impozitarea draconică a pensiilor șobolanilor și rozătoarelor de lux, iar din această resursă bugetară nou-creată să se purceadă la edificarea unui sistem medical de primă urgență de tip „Star Wars”.
Și așa pe vreme de urgie, putorile judiciare și toți ceilalți paraziți sociali sunt TOTALMENTE INUTILI, pe cale de consecință că ne putem elibera oleacă de povara cumplită de a ține în spate aceste uriașe ordine, specii și subspecii de rozătoare de lux.

3. Să se taie în carne vie din bugetele operative și de interceptări ale SRI-ului, SIE, DIA, și câte alte asemenea oculte urdori or mai fi existând. La ce bun să mai pompăm miliarde și miliarde de euro în curul unor Putori care… obviously… au fost luate pe nepregătite de Covi Nineteen?
Banii astfel economisiți să intre într-un fond exclusiv destinat sprijinirii și relansării producției agricole și zootehnice românești: mic și mare fermier, mic și mare pomicultor, legumicultor, piscicultor, crescător de animale și alte asemenea categorii de producători direcți de PĂPICĂ.
CD-urile și DVD-urile Cyberint nu-s bune la nimic, nu țin de foame și nici nu pot fi folosite la igienizarea kurului decât dacă sunt transpuse în format paper.

4. să se dea ordonanță militară prin care celor 7.000 de putori judiciare active să li se suspende plata drepturilor salariale corespunzătoare lunilor ÎN CARE NU FAC NIMIC și să fie obligați prin normativ ca să trăiască din osânza acumulată.
Sumele obținute să fie utilizate în mod exclusiv pentru achiziționarea materialelor de protecție necesare celor din LINIA I: medici, asistente, infirmieri, brancadieri, polițiști, pompieri, jandarmi, poștași, vânzători, electricieni, instalatori, mecanici, șoferi etc.
Pen ce să mai fie cadorisite cu vagoane de bănet niște putori pink, niște derbedei și niște panarame a căror utilizate socială în momentul de față este ZERO?

5. să se modifice DE ÎNDATĂ, prin OUG (conform referendumului din 2019) legea 47/1992 și să se suspende activitatea Sovietului Suprem constituțional pe perioada întregii stări de urgență.
Evident că suspendarea implică și sistarea acelor oripilante drepturi salariale, situate între 11.200 – 12.700 de euro/lunar, sume care se vor constitui la bugetul de stat în vederea subvenționării facturilor la energie electrică, gaze, apă, utilități ale celor mai vulnerabile categorii sociale.
Pentru ce să plătești boșorogii și babornițele alea din Sovietul Suprem CCR dacă acum EI NU FAC NIMIC și și-au prorogat termenele în 20.134, imediat după Apocalipsă și trecerea Odiseei Spațiale.

Nu-i așa că-s brilliante aideile mele?
(când îmi mai fată mintea vreun puiuț, îl pun bine în răsadniță și după ce crește suficient de mare, îl pun la vînzare pe iBei)

(p.s. pleșoianu, nu mai trage cu ochiul la ideile altora, formulate acum multe-multe zile în commentarii regular.
Încearcă să gândești cu propriul tău căpuț)

------ 
proba verității acestor opinii:
un comentariu de la articolul BREAKING NEWS Au apărut morții lipsă din România” (despre cei 13 morți neraportați de la Suceava)


Klar acuma care este importanța socială a rozătoarelor de lux?
ZERO!
Cu toate viloanțele lor, cu toate salariile lor nesimțite, cu toate pensiile lor nerușinate, cu toate ifosele lor de Semizei auto-îndumnezeiți, VALOAREA LOR ÎN ZIUA DE AZI ESTE ZERO!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu