Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


duminică, 22 martie 2020

Ordonanța „militară”, caracterul IMPERATIV și recomandarea curpapirVăleat 6983 dela Facerea Lumii.

Vodă Ștefan, fiind informat de SMI (Serviciul Moldovenesc de Informații) cu privire la iminența unei invazii a turcaleților, a sunat tulnicele și a aprins focurile pe dealuri casă se adune răzeșimea la Oaste.

În fața Cetății de Scaun, Vodă se adresează IMPERATIV oștenilor.
„- RĂZEȘII MEI, VĂ RECOMAND SĂ NE ABURCĂM PE CAI ȘI SĂ PORNIM LA LUPTĂ!”
(murmure de dezaprobare, din care răzbăteau exclamații genoveze gen „checazzo”, „vafannculosigniore”, „filiodiputtana”, alături de neaoșele „iamaidălinplamea”, „hailaungrătar”, „dutidraculucurugămințiletaleMariaTa”)

La care răzeșii, constatând cu dezamăgire că Vodă al lor se blegise ca un răcan civil din Armata Salvării, i-au întors kurul Voievodului, ridicând din spatele formației de luptă navetele de bere, grătarele, sacii cu lemne și plasele cu mici și carne de pork păgân și s-au îndreptat toți către albia Moldovei, în care să organizeze o serbare câmpenească.

#tedreequluiVodăcurecomandărileTale!  


#dacănuiordinatunciecuplăcere


#recomandareanuseexecutăcisediscută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu