Moto: "În numele sfântului / Taci, s-auzi cum latră / Căţelul pământului / Sub crucea de piatră."

Nimeni nu poate spune altui om ce este adevărat. Adevăr e tot ceea ce există în jurul nostru. Dar fiecare trebuie să-l descopere în felul său propriu.

(Maximus - personaj din romanul „Iulian” de Gore Vidal)

Disclaimer

Dragii mei "prieteni" fanatici, psihopaţi şi intoleranţi, sclavi ai prejudecăţilor, beneficiari ai impresionantului IQ egal cu numărul de aur, Proprietari în drept ai Pietrei Filosofale, Ctitori ai Pietrei Unghiulare, Păstrătorii Tainei Cuvântului Incipient şi Deţinători ai Adevărului Absolut, pentru preacu(r)vioşeniile voastre, această admirabilă echipă de la Google, buni cunoscători ai structurii psihopatologice a unei comunităţi, cu anticipaţie au prevăzut în bara de unelte butonul "URMĂTORUL BLOG".

Vă rog să nu vă sfiiţi în a-l utiliza!


miercuri, 18 martie 2020

Xiàng yòu kàn, tovarăși !Hitul zilei este cel din clipul integral al Paradei militare de la cea de-a 70-a aniversare a Rep.China.
”Military Anthem of the People’s Liberation Army” – marșul generic de defilare în China.


https://www.youtube.com/watch?v=7395qcF2MGA&t=2920s

Despre această impresionantă manifestare a măreției s-a scris suficient la timpul potrivit.
 

Dar acum, după lașitatea proverbială dovedită de șobolanii bruxellezi, de micronul gerontofil și de toate babornițele menopauzate din tagma pițipoancelor hexagenare Merkel, von der Leyen, Lagarde, parcă îți vine să privești cu alți ochi defilarea acestor chinezi care au fost și rămân singurii de pe planeta asta pe care se poate conta la necaz.
 
Și când te gândești că acum ceva vreme, când Rroemenika începuse să tatoneze spre o deschidere mai largă a relațiilor politice și economice cu Chitai, au sărit de cur în sus și au găurit tavanul tot felul de bilderbergi, bankeri, corporatiști, petroliști, farma-industriași de la Înalta Poartă Bruxelleză, dojenindu-ne că e ”câh” să avem relații economice privilegiate, altele în afara ipocriziei, lașității și indiferenței comunitare recent dovedite.
 
Nah! Asta e!
 

Mai rămâne să cugetăm la ironica traducere (pentru noi) a comenzii pentru onor a celor din PLA.
Xiàng yòu kàn !
(privirea la dreapta!)

 
(răspuns: one-two!)
 
(sunt superbe fetele de la min. 54 și 57, iar PLA Military Anthem este de-a dreptul o melodie catchy!)
 
Xiàng yòu kàn, tovarăși capitaliști de mucava !
------ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu